• Λευκάδα – Καρναβάλι Λευκάδας – Γύρος Νησιού – Βόνιτσα – Καταρράκτες

    Αναχώρηση : 25/02/2023

Λευκάδα – Καρναβάλι Λευκάδας – Γύρος Νησιού – Βόνιτσα – Καταρράκτες

3ήμερη Εκδρομή | Αναχώρηση : 25/02/2023 - Επιστροφή : 27/02/2023

Τιμή : 138 €


Ημέρα 1η

Αναχώρηση από την κεντρική πλατεία Χαλανδρίου ώρα 07:00, πρώτη στάση στο Αίγιο για καφέ. Συνεχίζουμε για Ριο Αντίριο και περνώντας την Νέα Εθνική Οδό, πηγαίνουμε προς Αμφιλοχία Βόνιτσα, στάση για καφέ στην Αμφιλοχία και γεύμα στη Βόνιτσα. Χρόνος ελεύθερος για ένα μοναδικό περίπατο στο ενετικό κάστρο που στεφανώνει την πόλη. Στη συνέχεια, αναχώρηση για το χωριό Μοναστήρι, ένα χωριό με τρεχούμενα νερά, πνιγμένο στο πράσινο. Επίσκεψη στους μοναδικούς καταρράκτες του Σεπετού ή ‘’Κερί’’ από τους ωραιότερους της Ελλάδας. Μετά τον περίπατο στους καταρράκτες, αναχώρηση για Λευκάδα. Φτάνουμε στο νησί, που είναι το μοναδικό που δεν πάμε με πλοίο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας (κεντρικό). Ξεκούραση και περίπατος στην όμορφη πόλη της Λευκάδας. Δείπνο και διανυκτέρευση. (Προαιρετικό γλέντι με μασκαράτες)


Ημέρα 2η

Μετά το πρωινό αναχώρηση για να γνωρίσουμε το όμορφο νησί. Επίσκεψη στη Μονή Παν. Φανερωμένης. Ιστορικό μοναστήρι του νησιού. Επίσκεψη και προσκύνημα. Περίπατο στο μικρό ζωολογικό κήπο. Συνεχίζουμε για Νυδρί, στάση στην όμορφη πόλη. (Προαιρετική κρουαζιέρα στο Σκορπιό). Το νησί του Ωνάση. Ξενάγηση, επιστροφή και γεύμα. Αναχώρηση στην Πόλη της Λευκάδας όπου θα παρακολουθήσουμε το Λευκαδίτικο Καρναβάλι. Χορός, τραγούδι, διασκέδαση. Δείπνο και τέλος διανυκτέρευση.


Ημέρα 3η

Μετά το πρωϊνό, αναχώρηση για να κάνουμε το γύρο της λιμνοθάλασσας της Λευκάδας. Να περάσουμε τη γέφυρα και να επισκεφτούμε το Κάστρο της Αγ. Μαύρας. Ξενάγηση. Τέλος, παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής, κάνοντας καθ’ οδόν ενδιάμεση στάση για φαγητό ή στο Αιτωλικό ή στο Μεσολόγγι. Επιστροφή.


Περιλαμβάνει

1 : Ξενοδοχείο 4*

2 : Πρωινό σε μπουφέ- Κούλουμα ΔΩΡΟ

3 : Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

4 : Αρχηγό και ξεναγό του γραφείου μας

5 : Φ.Π.Α 24%


Δεν Περιλαμβάνει

Την διαφορά του μονόκλινου 20 ευρώ ανά διανυκτέρευση, τον φόρο διανυκτέρευσης 3 ευρώ που τα πληρώνετε στο ξενοδοχείο, εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, ποτά και αναψυκτικά καθώς και ότι αναφέρετε ως προαιρετικό. *Παιδία έως 6 ετών δωρεάν στο δωμάτιο των γονιών. Με την κράτηση, καταβάλλετε προκαταβολή το 40% της αξίας της εκδρομής. 7 ημέρες πριν την αναχώρηση, γίνεται η εξόφληση. Καμία προκαταβολή δεν επιστρέφεται σε λιγότερο από 10 ημέρες, καθώς και καμία κράτηση δεν γίνεται δεκτή χωρίς προκαταβολή.AntzyTravel | Πλάτωνος 14 Χαλάνδρι (Στοά Μακρίδη) και Αγίου Ιωάννου 63 κ Ελευθερίας 1 Αγία Παρασκευή | Τηλέφωνο 210 6840407-211 4105655 - Κινητό 697 8321698

25 χρόνια, σας ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο !

Δείτε τις προσφορές μας