• ΛΕΩΝΙΔΙΟ- ΜΟΝΗ ΕΛΩΝΗΣ- ΚΟΣΜΑΣ- ΓΕΡΑΚΙ- ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ- ΓΥΘΕΙΟ

    Αναχώρηση : 13/08/2021

ΛΕΩΝΙΔΙΟ- ΜΟΝΗ ΕΛΩΝΗΣ- ΚΟΣΜΑΣ- ΓΕΡΑΚΙ- ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ- ΓΥΘΕΙΟ

3ήμερη Εκδρομή | Αναχώρηση : 13/08/2021 - Επιστροφή : 15/08/2021

Τιμή : €


Ημέρα 1η

Αναχώρηση από την κεντρική πλατεία Χαλανδρίου ώρα 07:00, πρώτη στάση στον Ισθμό για καφέ. Συνεχίζουμε για Άστρος Κυνουρίας Τυρό Λεωνίδιο χτισμένο σε μια κρυφή κοιλάδα με αρχοντικά μοναδικής αρχιτεκτονικής Βυζαντινές εκκλησίες και βέβαια η τσακωνική διάλεκτος είναι η αρχαία Δωρική μπάνιο στην Πλάκα Λεωνιδίου. Συνεχίζουμε για Μονή Ελώνης ένα μοναστήρι χτισμένο σε σπήλαιο και μοιάζει να κρέμεται από τον ουρανό, αρτοκλασία προσφορά του γραφείου μας. Κατόπιν αναχώρηση για το ομορφότερο χωριό της περιοχής τον Κοσμά βρύσες με τρεχούμενα νερά γιγάντια πλατάνια αλλά και υπέροχα αρχοντικά συνθέτουν την ομορφιά του χωριού, στάση για γεύμα ή καφέ. Τέλος αναχώρηση για Γεράκι κάνοντας μια υπέροχη διαδρομή μέσα στο ελατοσκέπαστο βουνό φθάνουμε στο Γεράκι ένα γραφικό χωριό με καλντερίμια στολίδι του το Κάστρο περίπατος. Τέλος αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας τακτοποίηση στα δωμάτιά μας, δείπνο και διανυκτέρευση.


Ημέρα 2η

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Ελαφόνησο η διαδρομή είναι μοναδική γραφικά χωριά υπέροχες παραλίες. Τέλος φθάνουμε στη Μπούκα εδώ θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για Ελαφόνησο, άφιξη στο υπέροχο νησί που πήρε το όνομά του από το σχήμα του μοιάζει με κεφάλι ελαφιού, μπάνιο στην υπέροχη παραλία του Σίμου απέραντη αμμουδιά με κέδρους και κρίνα της Παναγίας γαλαζοπράσινα νερά μια εξωτική ομορφιά. Μετά το μπάνιο αναχώρηση για την Χώρα εδώ θα φάμε σε παραδοσιακή ταβέρνα σπεσιαλιτέ του νησιού η αστακομακαρονάδα γαρίδες και φρέσκα ψάρια, ελεύθερος χρόνος. Το απόγευμα αναχώρηση για Μπούκα, άφιξη στο ξενοδοχείο δείπνο και διανυκτέρευση.


Ημέρα 3η

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Γύθειο ή Μονεμβάσια μπάνιο και φαγητό, ξενάγηση και επιστροφή κάνοντας ενδιάμεσες στάσεις.


Περιλαμβάνει

1 : Ξενοδοχείο 4*

2 : Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

3 : Αρχηγό και ξεναγό του γραφείου μας

4 : Φ.Π.Α. 24 %


Δεν Περιλαμβάνει

Την διαφορά του μονόκλινου 20 ευρώ ανά διανυκτέρευση, εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία καθώς και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό. Επίσης τον φόρο διανυκτέρευσης 3 ευρώ που το πληρώνετε στο ξενοδοχείο.AntzyTravel | Πλάτωνος 14 Χαλάνδρι (Στοά Μακρίδη) και Αγίου Ιωάννου 63 κ Ελευθερίας 1 Αγία Παρασκευή | Τηλέφωνο 210 6840407-211 4105655 - Κινητό 697 8321698

25 χρόνια, σας ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο !

Δείτε τις προσφορές μας