• ΧΩΡΙΑ ΚΟΤΖΙΑΚΑ- ΧΩΡΙΑ ΠΙΝΔΟΥ- ΓΡΕΒΕΝΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ- ΠΡΕΣΠΕΣ- ΜΕΤΕΩΡΑ

    Αναχώρηση : 06/06/2020

ΧΩΡΙΑ ΚΟΤΖΙΑΚΑ- ΧΩΡΙΑ ΠΙΝΔΟΥ- ΓΡΕΒΕΝΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ- ΠΡΕΣΠΕΣ- ΜΕΤΕΩΡΑ

3ήμερη Εκδρομή | Αναχώρηση : 06/06/2020 - Επιστροφή : 08/06/2020

Τιμή : €


Ημέρα 1η

Αναχώρηση από την κεντρική πλατεία Χαλανδρίου ώρα 07:30, πρώτη στάση προσκύνημα και ξενάγηση στην Πόρτα Παναγιά έργο του 12 ου αιώνα. Συνεχίζουμε για γεφύρι Αγ. Βησσαρίωνα , Ελάτη και Περτούλι, Νεραιδοχώρι πηγές Ασπροποτάμου, περίπατος και ξενάγηση στην πιο όμορφη εκκλησία της Ελλάδας με τους 17 τρούλους και την σπάνια αρχιτεκτονική. Τέλος αναχώρηση για Καστανιά γεφύρι Μουρκάνας Γρεβενά. Διανυκτέρευση σε παραδοσιακό ξενοδοχείο, δείπνο σε ταβέρνα των Γρεβενών.


Ημέρα 2η

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Καστοριά Πρέσπες μέσω Εγνατίας οδού. Άφιξη στις λίμνες και ξενάγηση στο νησί του Αγ. Αχίλλειου όπου βρίσκεται και η ομώνυμη εκκλησία έργο του 12 ου αιώνα, συνεχίζουμε για το χωριό Ψαράδες, είναι το ακριτικό χωριό της περιοχής, γεύμα και προαιρετικός περίπατος με βάρκα στη Μ. Πρέσπα. Τέλος αναχώρηση για Καστορία, περίπατος στον παραλίμνιο δρόμο και προσκύνημα στην Παναγία την Μυρτιώτισσα. Εάν ο χρόνος το επιτρέπει και είναι ανοιχτό το σπήλαιο θα το επισκεφθούμε. Τέλος ελεύθερος χρόνος για τα ψώνια σας. Επιστρέφουμε στα Γρεβενά, διανυκτέρευση.


Ημέρα 3η

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Μετέωρα, άφιξη και ξενάγηση σε δύο μονές των Μετεώρων. Το μεσημέρι γεύμα στην Καλαμπάκα και στη συνέχεια επιστρέφουμε κάνοντας ενδιάμεσες στάσεις.


Περιλαμβάνει

1 : Ξενοδοχείο 4* με ημιδιατροφή

2 : Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν

3 : Αρχηγό και ξεναγό του γραφείου μας

4 : Φ.Π.Α. 24%


Δεν Περιλαμβάνει

Την διαφορά του μονόκλινου 20 ευρώ ανά διανυκτέρευση, εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία, ποτά και αναψυκτικά καθώς και ότι αναφέρεται ως προαιρετικό. Επίσης τον φόρο διανυκτέρευσης 3 ευρώ που το πληρώνετε στο ξενοδοχείο.AntzyTravel | Πλάτωνος 14 Χαλάνδρι (Στοά Μακρίδη) | Τηλέφωνο 210 6840407-211 4105655 - Κινητό 697 8321698

25 χρόνια, σας ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο !

Δείτε τις προσφορές μας